wrapper

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ OШ ЛАЗА К. ЛАЗАРЕВИЋ

НАСТАВА НА ДАЉИНУ

   Школа јесте затворена, али васпитно-образовни процес није обустављен и вршиће се путем 3. канала РТС-а и виртуелних учионица наставника Лазине школе.

   Деца су у обавези да прате инструкције наставника и учитеља, као и садржаје који ће им бити доступни на сајту ОШ Лаза К. Лазаревић, трећем каналу РТС-а или вибер групи.                                                          (Зависно од начина на који наставник/учитељ врши комуникацију).

* На Сајту ОШ Лаза К. Лазаревић доступне су виртуелне учионице у одељку НАСТАВА НА ДАЉИНУ. Ученици су у обавези да прате садржаје и решавају задатке које ће путем мејла прослеђивати наставницима, или у договору са њима, како би на такав начин дали одређену повратну информацију и били оцењени у виду описног/формативног начина оцењивања.

* Рате за уџбенике се уплаћују на исти жиро рачун који је дат ученицима.

ОБАВЕЗНО, као доказ о уплати, чувајте код себе уплатнице и поштујте рокове уплате.

* Ексурзија се одлаже до даљег. Уплаћени новац ће бити враћен уколико се иста не реализује до краја школске године, а судећи по проценама струке, биће тешко.

Пратите нас како бисте о свему и на време били информисани.

Хвала на разумевању. Желимо  вам добро здравље.

Милан  Благојевић, директор школе

Светислав  Предић, помоћник  директора  школе

Никола  Танасић, помоћник  директора  школе

 

ДРАГИ  НАШИ  УЧЕНИЦИ, ПОШТОВАНИ   РОДИТЕЉИ,

Верујемо  да  сте  сви  од  синоћ 15.3.2020. године путем разних  медија  упознати   да  у складу са  Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије,  установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године. Школски  тим  увелико  ради према  инструкцијама  Министарства  просвете  на детаљном   припремању   плана  и  начина  реализовања  учења  на  даљину  у  условима  ванредног  стања за  наше  ученике  и  нашу  школу. Заједничким напорима, добром координацијом и синхронизованим активностима можемо допринети да се актуелна кризна ситуација за образовни систем, али и систем у целини, предупреди и тиме ублаже њене последице. У том смислу, позивамо вас на посвећено деловање и одговорно поступање, вас  као  ученика  а  такође  и  ваших  родитеља.

 НАСТАВА НА ДАЉИНУ У ВАНРЕДНОМ СТАЊУ ДОПИС МИНИСТРА

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ НАСТАВА НА ДАЉИНУ

РАСПОРЕД   НАСТАВЕ  НА  КАНАЛУ  РТС - 3  ЗА  УЧЕНИКЕ  ОД  1. до 8. разреда.Настава  почиње  од  уторка 17.3.2020. 

 https://www.rasporednastave.gov.rs/osnovne-skole.php?fbclid=IwAR0CIpECCFgxw0LZeHPCIlIwzhOHUrrsYwwjAVvuYPFqY-Or0REQ6DnItPo=

Како до нас - мапа

http://www.zoofirma.ru/